Body Art Painting – Tatoveringer ikke længere Taboo

Mainstream Tatoveringer – Body Art Design

8fb1178f1e1dde6b41bbf30823fbfb68Tatoveringer er en ekstremt individuelt anliggende. Alt taget i betragtning, vil den plukkede skitse være et stykke af din krop for hvad der er tilbage af dit liv. Hvorom alting er, som med de fleste ting, der er mønstre, der findes. Talrige tilbedelse stammeledere tatoveringer med deres streaming linjer. De sædvanlige tatoveringer af ophold og fjervildt skabninger gør en rebound. Celtic billeder er i øjeblikket ekstremt fremtrædende i lyset af det faktum, at deres konsekvenser er for det meste regelmæssig til de fleste racer og udbredt i naturen.

Talrige damer har en tendens til at blive tatoveret på deres lavere ben, håndled, og lænd; er dette stedet bøjningerne er! Mænd vil for det meste lean mod det på deres forgrunden arme, biceps, og øvre ryg.

 

Body Art Painting

Ulig tatoveringer, krop håndværk er improviseret og malet på huden. Det kan holde ud i et par timer eller op til et par uger. Det siges, at kroppen maleri er en opsigtsvækkende blandt de mest gamle kunstværker. I øjeblikket er kroppen maleri helt kendt i både nybegyndere og forretningsmæssige coliseums, og ikke alle “stykker” omfatter nøgenhed. Talrige organ håndværkere vil indarbejde små planer på en række af kroppen. Der er forskellige fester afholdes hvert år i New York og New Mexico, hvor tusindvis skynder at se energisk hued medlemmer. Skæret restaurering af kroppens håndværk maleri kan være gået tilbage til 1950’erne, hvor håndværkere ville dække en model krop i maling (almindeligvis kvinde) og har hende flytte på et lærred til at udveksle malingen. Resultaterne var fængslende – alle bøjninger af den kvindelige krop i enten monoton eller blandet skygge.

from Smykker til din krop http://ift.tt/22GrUjK

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s