Kroppen som lærred: Body Art

Tegning af en Picture, fortælle en besked

Tilsvarende som kunstneriske kreationer holder stramme dividers gøre et rum mere dejlig, kan kroppen håndværk forbedre en mands ordentlige fysiske egenskaber. Enkelte kvinder har en solsikke sværtet på ryggen med det mål, at de kan bære vovet kjoler, der vil afdække deres perfekte hud udsmykket af sværtet blomstre. I denne forstand er krop udførelse båret den måde ædelsten stykker af smykker er – det er hensigten at dekorere og forbedre bærerens topkvalitet. Under alle omstændigheder er der andre betydeligt mere uforudsigelige formål bag udvidelse og rutine krop håndværk. Disse grunde kan være social, politisk eller dyb.

Woman in Black and White Floral Tattoo

Kropskunst håndværk er i høj grad normale i fængsler. Inking og mærkning er nok den mest anerkendte sjæl skiftende oplevelser for fanger, der ønsker at være et stykke specifikke sammenkomster. Krop håndværk kan ligeledes bruges til at annoncere individuelle overbevisninger og politisk standpunkt. For denne situation, kan kroppen håndværk i modsætning til sprøjtemaling på divider; Det annoncerer hvad den enkelte bærer håndværk accepterer. Personer i etniske sammenkomster yderligere udnyttet rentegning bredt som en form for ornamentik. Nu og da blev tatoveringer bruges til at stemple hvad antal individer en kriger har myrdet i kampen.

Krop kunst Typer

Groft kendte former for kroppens håndværk er kroppen maleri, tatoveringer, formning, scarification, mærkning og krop punktering. Krop maleri sker typisk ved at male på kroppen, oftere end ikke dækker hele kroppen helt med vand-solvent kosmetik eller maling. Krop maleri er fundamentalt den samme som maleri på lærred, til trods, kan det være mere vanskeligt at slutte som kroppen har former, der gør male billeder og scener på kroppen mere indviklede.


Tatoveringer, sandsynligvis kendt af alle, er uforanderlige dekorationer på kroppen tilsluttes via et elektrisk løb nål. Kroppen tatoveringer som regel dækker en generelt lidt af kroppen. Mest elskede spots for kroppen tatoveringer er stammen, overarmene, og bagsiden af ​​skuldrene. Krop tatoveringer er moderat varig, så godt, som billedet eller bogstaverne er skåret på huden.


Krop punktering er ekspert ved hjælp af materialer, for eksempel, klatter og værdifulde sten og metaller. Øre piercing er formentlig den mest indøvet af damer og et par mænd for udsmykning. I dag er punkteringsspids udført på alle dele af kroppen, for eksempel næsen, læberne, tungen, øjenbrynene, navlen, areolas, og andre. Molding, så igen, er gjort for at for alle tider forme kroppen som angivet af en mands hældning. Strategier for denne form for kroppens håndværk er mund begrænsende – regelmæssig blandt kinesiske damer.

Scarifications er mere excentriske strategier for krop håndværk. Der er religiøse forsamlinger, der bevidst skaber skår deres krop (normalt med spidse artikler som blade) udnytter en anbefalet design. Til en vis grad som scarification, mærkning er en anden slags krop håndværk, der omfatter et rod af smerte. Dette blev oprindeligt udført i Homestead skabninger (malkekvæg og steeds) og oprindeligt anvendt til genkendelige bevis formål. Dette er raffineret gennem at sætte en høj grad hot bit af metal med en specifik kontur på kroppen, indtil den brænder huden og efterlader et stempel, der kan holde vil evigt.

Uanset hvilken type organ håndværk er boret, er det sikker på at vække skiftende reaktioner. Krop håndværk kan være dejligt, fortryllende, eller exasperating forlade sig på tilskuerens perspektiv og sæt af kvaliteter.

from Smykker til din krop http://ift.tt/2jF4gn3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s